Jandarmii au câștigat locul I la competiția de fotbal „Cupa anti-discriminării 2016”

Asociația Stea a mobilizat azi opt echipe de fotbal din comunitatea sătmăreană în cadrul competiției „Cupa anti-discriminării 2016” organizată în sala de sport a Colegiului Tehnic „UNIO - Traian Vuia”.
Prin organizarea acestui eveniment s-a urmărit schimbarea comportamentelor de discriminare, promovarea drepturilor omului, precum și întărirea legăturilor dintre membrii comunității și persoanele vulnerabile, oferindu-le posibilitatea de a interacționa într-un cadrul guvernat de valorile educative ale sportului, a spiritului de toleranță și a fair-play-ului.
La acest campionat au participat următoarele echipe: Echipa Asociației Stea, Echipa Asociației Freres Europa, Echipa Fundației FAFA România, filiala Foyer Satu Mare, Echipa Asociației Județene de Fotbal, Echipa Penitenciarului Satu Mare, Echipa Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare, Echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare, Echipa Poliției Locale Satu Mare.

În urma competiției de fotbal, pe primele trei locuri s-au clasat: Echipa Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare (locul I), locul II: Echipa Asociației Județene de Fotbal și locul III: Echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare.
Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Colegiul Tehnic „UNIO - Traian Vuia” și cu sprijinul Asociației Județene de Fotbal Satu Mare.
Campania “Antidiscriminare a grupurilor vulnerabile” se desfășoară în cadrul proiectului „Parteneriat inter-sectorial – baza serviciilor sociale de calitate”, implementat de către Asociaţia Stea în parteneriat cu Serviciul Public de Asistenţă Socială Satu Mare, Poliţia Locală a Municipiului Satu Mare şi Direcţia de Evidenţă a Persoanelor aflată în subordinea Consiliului Local Satu Mare, în perioada 16 mai 2014 – 30 aprilie 2016. Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România (www.fondong.fdsc.ro).

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kardio club iunie 2019

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii