Baschet U9 | Puștii de la LPS-CSS Satu Mare au jucat primul lor meci înainte de derby-ul CSM CSU Oradea și U-BT Cluj-Napoca

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Puștii de la LPS-CSS Satu Mare pregătiți de Radu Armaziu și-au început cum nu se poate mai bine activitatea baschetablistică, jucând primul lor meci la Oradea Arena, înaintea derby-ului Ligii Naționale de baschet masculin dintre CSM CSU Oradea și U-BT Cluj-Napoca.

Micuții baschetbaliști sătmăreni s-au descurcat foarte bine la primul lor meci și au câștigat în fața puștilor de la CSM Oradea (38-12), însă nu scorul este important, ci experiența pe care au avut-o pe parchetul celei mai noi arene din România - Oradea Arena. 

baschet u9

După meciul lor, baschetbaliștii de la LPS-CSS Satu Mare s-au întâlnit la vestiare cu Luca Năstruț, care joacă la CSM Oradea, și cu Rareș Ardelean, ambii jucători fiind antrenați în trecut de Radu Armaziu, iar apoi au asistat din tribune alături de alți peste 5.000 de spectatori la victoria orădenilor, 82-74, în fața clujenilor.
LPS-CSS Satu Mare: Cuc Alex, Popovici Matei, Rogna Luca, Gajdoş Edi, Kiss Patrick, Dângă Saşa, Marchiş Paul, Pfau-Sălăgeanu Maxi, Dragoş Luca, Dragoş Matei, Temian Bogdan, Soldubanu Marc, Libotean Ionică;
Antrenor: Radu Armaziu.

bascheu u9 1

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii