Baschet | Primul Gheparzii Summer Camp din acest an, la Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primul Gheparzii Summer Camp din acest an, cu Marcel Țenter și echipa sa de specialiști, poposește la Satu Mare. Invitatul special al evenimentului este Porter Troupe, unul dintre cei mai buni jucători străini care au evoluat în Liga Națională de baschet masculin din România.

Camp-ul va avea loc în perioada 26 iunie - 2 iulie în Sala LPS ”Ecaterina Both” din Satu Mare, echipa organizatoare pregătind sportivilor dornici de progres și multă muncă programe individuale de pregătire, antrenamente intense, dar și surprize. 

”Vara vine cu pași repezi spre noi, iar bucuria noastră este tot mai mare, pentru că știm că aceia care vor să devină mai buni vor munci intens alături de GHEPARZII la Summer Camps! 

Sfârșitul lunii iunie aduce primul GHEPARZII Summer Camp al anului 2022! 

Acesta va avea loc în perioada 26 iunie - 2 iulie la Satu Mare, iar rețeta este deja clasică: Marcel Țenter, echipa sa de specialiști, sportivii dornici de progres și multă muncă!

Toți cei interesați sunt rugați să transmită un e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru a primi toate detaliile. 

Atenție! Numărul de locuri este limitat, așadar nu pierdeți vremea și rezervați-vă locul alături de GHEPARZII!”

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii