Banner blato Livrare

Baschet | Sătmăreanul Luca Năstruț va juca pentru BC CSU Sibiu

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Sătmăreanul Luca Năstruț va juca în acest sezon pentru BC CSU Sibiu și va fi coleg din nou cu Rareș Ardelean, un alt sătmărean care a semnat în această vară cu echipa din Sibiu. 

”Luca Năstruț, un tânăr jucător de perspectivă se alătură grupului de juniori tineri care vor face parte din lotul BC CSU Sibiu în sezonul 2021/2022”, a transmis echipa din Sibiu.

Luca Năstruț (1,92 m, jucător de pozițiile 2-3) provine de la CSM Oradea, grupare din a cărei lot a făcut parte în sezonul precedent și unde a devenit dublu vicecampion al României la categoria U18, alături de LPS Bihorul CSM Oradea.

În cadrul turneelor finale ale Campionatelor Naționale U18 din 2018/19 și 2020/21, Luca a bifat 12 apariții și a avut medii statistice de 10.7 puncte, 3.6 recuperări, 2.3 pase decisive și 1.8 intercepții pentru 8.0 la eficiență în 25 minute pe meci.

Luca Năstruț a participat în această vară la FIBA U20 European Challenger-ul de la Sopron (Ungaria), unde România a avut o victorie și patru înfrângeri (două la limită). Năstruț a avut medii de 6.0 puncte, 1.6 recuperări, 1.4 pase decisive și 0.8 intercepții în 19 minute pe partidă.

”Mă bucur că am ocazia sa fac parte din familia BC CSU SIBIU. Am venit la Sibiu cu dorință de muncă și joc și aștept cu nerăbdare începerea noului sezon . Îmi doresc ca suporterii să fie alături de noi la fiecare meci,  în număr cât mai mare! HAI CSU!”, a spus Luca Năstruț.

BC CSU Sibiu a început pregătirile în vederea startului sezonului noului sezon în formulă aproape completă. Sunt așteptați să mai ajungă o parte din jucătorii străini, dar și Toni Rotaru, cel care va evolua și în acest sezon alături de galben-albaștri, dar se află încă în recuperare după accidentarea suferită în luna februarie.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii