Baschet | Luca Năstruț, convocat la echipele naționale U18 și U20

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Sătmăreanul Luca Năstruț (LPS Bihorul CSM Oradea) a fost convocat la echipa națională a României U18, care va participa în acestă vară la FIBA U18 European Challenger și la naționala U20 cu care va participa la FIBA Youth European Challenger 2021, la Sopron (Ungaria).

Reprezentativa U20 a României va evolua la FIBA Youth European Challenger 2021, de la Sopron (Ungaria,) în perioada 20-25 iulie. Tricolorii sunt repartizați în grupă alături de Macedonia de Nord, Elveția și Luxemburg, urmând ca apoi să joace meciuri de clasament cu echipe precum Belarus, Ungaria, Slovacia sau Kosovo.

La lotul de U20 mai este convocat un alt sătmărean, Rareș Ardelean, care în prezent joacă la CSM Galați.

În perioada 1-8 august, România U18 va juca la Levice (Slovacia). Aici, tricolorii se vor duela în faza grupelor cu Ucraina, Slovacia și Elveția. Ulterior se vor disputa jocuri de clasament, în cealaltă grupă a acestui turneu fiind angrenate Bulgaria, Ungaria și Irlanda.

În acest sezon, Luca Năstruț a câștigat cu LPS Bihorul CSM Oradea medalia de argint în cadrul Campionatului Național U18 masculin – ediția 2020/21. Formația antrenată de Zoran Vranes și Alin Cureș a fost învinsă, scor 68-92, în finala competiției de U-BT Cluj-Napoca.

luca nastrut vicecampion

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii