Imprimă această pagină

Baschet | Claudia (Pop) Cuic joacă cu naționala de 3x3 în Franța

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

După ce weekendul trecut s-au clasat pe locul 6 la turneul de la Mies (Elvetia), Acvilelele 3x3 se vor deplasa în acest final de săptămână în Franta, acolo unde vor juca in Grupa D a turneului de la Voiron.

Față de echipa aliniată la startul turneului din Elveția, în această săptămână apar două modificări în lot, România urmând să evolueze în formula: Sonia Ursu, Ancuța Stoenescu, Anca Șipoș și Claudia  (Pop) Cuic. Sportivele vor fi însoțite la Voiron de staff-ul tehnic format din Tatiana Gallova (antrenor), Claudiu Fometescu (antrenor federal) și Mircea Nutescu (kinetoterapeut).

In acelasi timp, in cantonamentul de la Izvorani, sub supravegherea antrenorului secund Alexandru Olteanu si a preparatorului fizic Marek Mikletic, isi continua pregatirea celelalte sportive din lotul olimpic: Gabriela Marginean, Alexandra Uiuiu, Elisabeth Pavel, Ashley Walker, Florina Stanici si Gabriela Irimia.

Pentru tricolore, turneele din circuitul FIBA 3x3 Women’s Series reprezinta si o oportunitate de pregatire in perspectiva Jocurilor Olimpice de la Tokyo, staff-ul tehnic al Romaniei testand diverse formula de echipa. 

La Voiron, Romania a fost repartizata in Grupa D, alaturi de Israel si nationala U25 a Rusiei, urmand sa evolueze vineri 21 mai, dupa urmatorul program:

  • ora 16:00 - Romania - Israel
  • ora 20:40 - Romania - Rusia U25

In situatia in care se claseaza pe unul din primele doua locuri in grupa, Romania va juca si a doua zi, sambata 22 mai, in fazele eliminatorii ale competitiei.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii