Banner blato Livrare

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare se pregătesc pentru marea finală cu Sepsi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce au trecut fără probleme în semifinală de FCC Baschet UAV Arad, scor 3-0, baschetbalistele de la CSM Satu Mare se pregătesc în aceste zile pentru marea finală cu Sepsi.

 “Ne bucurăm şi suntem mândri că am ajuns iar în finala campionatului de baschet. Pot să le asigur pe fete, şi le-am transmis deja, că suntem alături de ele şi că sprijinim baschetul. Săptămâna viitoare mă voi deplasa şi eu cu ele la Sfântu Gheorghe şi sperăm să facem un rezultat istoric, să luăm locul 1 pentru prima dată”, a declarat Ştefan Mureşan, directorul CSM Satu Mare.

“Simt multă dorinţă la baschetbalistele noastre şi sunt nerăbdătoare să joace finala, să obţină un rezultat bun pentru ele şi pentru fostul director Vasile Fogel. Este important pentru noi să continuăm pe aceeaşi linie, Satu Mare merită să rămână la acelaşi nivel. Despre finală, trebuie să recunoaştem că Sepsi este o echipă puternică care nu a pierdut niciun meci în acest sezon și se află între cele mai puternice opt echipe din Europa. Este pentru prima dată, după mult timp, când o echipă din România ajunge atât de sus în Europa. Ştim că va fi greu, toată lumea munceşte la echipă şi sperăm să câştigăm cel puțin un meci la Sfântu Gheorghe”, a declarat antrenorul Miguel Lopez.

“Atmosfera este foarte bună la echipă în momentul de faţă, venim după o semifinală câştigată cu 3-0, care era şi obiectivul nostru. Am intrat în finală, ne pregătim şi sperăm să facem un rezultat istoric. Finala cu Sepsi va fi la un alt nivel. Este o echipă puternică, foarte bine organizată, cu un roster foarte mare, au 10 jucătoare care pot juca oricând pe teren. Au jucat şi în cupele europene, ceea ce le ajută foarte mult pentru că au avut mai multe meciuri puternice decât noi. Sperăm să pregătim foarte bine meciul şi în primul rând să fim mental pregătite, să câştigăm campionatul. Câteodată poate este mai bine când nu eşti favorit, poate fi un avantaj. Poate ne va avantaja şi faptul că nu vor avea public. Obiectivul nostru este să venim acasă cu cel puţin o victorie pentru a putea continua lupta pentru titlu la Satu Mare”, a declarat Claudia Cuic (Pop).

Programul finalei LNBF:

  • 5, 6 mai – Sfântu Gheorghe
  • 10 mai – Satu Mare
  • 11 mai – Satu Mare (dacă este necesar)
  • 14 mai – Sfântu Gheorghe (dacă este necesar)

 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii