Banner blato Livrare

Baschet | Fetele de la LPS Satu Mare s-au calificat la Turneul Final U18

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Baschetbalistele de la LPS Satu Mare s-au calificat la Turneul Final U18, după ce s-au clasat pe primul loc la Turneul 3 disputat în weekend în Sala Sporturilor Târgu Secuiesc.

Sătmărencele au făcut parte din Grupa B obținând două victorii, cu echipa gazdă, LT Nagy Mozes Târgu Secuiesc (67-57) și CSS Craiova (51-34) și au fost învinse de Champions București (59-56).

De altfel, și la primele două turnee ale sezonului, disputate în Sala Ion Agarbiceanu din Cluj, LPS Satu Mare a obținut câte două victorii și au pierdut câte un meci. 

La Turneul 2 s-au impus în fața celor de la CSU Politehnica Timișoara (42-53) și CS Crișul ABCU Oradea (62-55) și au pierdut cu ACS NBS Cluj-Napoca (50-66), iar la primul turneu al sezonului au învins LT Lucian Blaga Reghin (57-35) și CSS Sibiu (40-59) și au pierdut din nou în fața fetelor de la ACS NBS Cluj-Napoca (55-65).

LPS Satu Mare: Szilagyi Kitti, Medvei Melisza, Bota Laura, Ciceac Alina, Purguly Viktoria, Svegler Alexa, Ruba Astrid, Sighiartau Delia, Pricop Delora, Ardean Ingrid, Pop Ana;

Antrenor: Adriana Pricop;

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii