Banner blato Livrare

Baschet | CSM Satu Mare a pierdut semifinala cu Sepsi SIC Sfântu Gheorghe 

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe este cea de-a doua echipă calificată în finala Cupei României la baschet feminin după ce a trecut de CSM Satu Mare la o diferență de zece puncte, 77-67 și va întâlni Universitatea Cluj în marea finală

Echipa din Covasna a câștigat primele două sferturi la diferență de 6 puncte, 25-19, respectiv 21-15 și au intrat în pauza mare cu un avantaj de 12 puncte, 46-34. Sfertul trei a fost cel mai echilibrat, revenind oaspetelor la limită, 17-16, iar ultima parte a fost câștigată de sătmărence la o diferență de trei puncte (17-14). Pe parcursul jocului din această seară, CSM Satu Mare nu a condus niciodată...

La fel ca în multe alte dueluri din anii trecuți, jucătoarele de la Sepsi au știut să gestioneze mai bine momentele dificile apărute pe parcursul jocului, au avut o apărare agresivă, iar în atac au fost mai precise și au recuperat multe mingi sub panoul sătmărean. 

Annemarie Godri-Părău a fost cea mai bună jucătoare de la Sepsi, cu 17 puncte marcate și 7 pase decisive, Andra Mandache a urmat-o pe lista marcatoarelor, cu 16 puncte, iar Rebecca Tobin a reușit un double-double (12 puncte/11 recuperări). Rebekah Gardner a marcat 12 puncte, iar Pasic a reușit 10 puncte și 8 recuperări.

La Satu Mare, Bria Goss a fost principala marcatoare, cu 19 puncte, Marina Solopova a înscris 15 puncte+5 recuperări și 5 pase decisive, Claudia Cuic (Pop) a reușit 14 puncte și 6 recuperări, iar Patricia Bright a marcat 12 puncte.

Finala Cupei României, dintre Universitatea Cluj și Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe, se va disputa duminică, 21 februarie, de la ora 18:00, în Sala LPS Ecaterina Both din Satu Mare.

 

Cupa României | Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe 77 - 67 CSM Satu Mare (25-19, 21-15, 17-16, 14-17)

Arbitri: Bogdan Podar, Dragos Nicolae, Laszlo Bukuresti;

Comisar FRB: Viorel Constantinescu;

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe: Pašić 10p, Orbán 6p, Godri-Părău 17p, Tobin 12p, Gardner 12p, Ghizilă, Pavlopoulou, Cătinean 4, Kelemen, Mandache 16.

Antrenor:Zoran Mikes

CSM Satu Mare: Bria Goss 19 puncte, Marina Solopova 15p, Claudia Cuic (Pop) 14p, Patricia Bright 12p, Elaine Covile 4p, Carla Popescu 3p, Alina Podar, Tunde Kilin, Andreea Huțanu;

Antrenor: Miguel de Jesus Lopez Alonso;

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii