Imprimă această pagină

Baschet | Final Four-ul Cupei României se va disputa la Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Astăzi, la sediul FRB, a avut loc sedința de atribuire a organizarii FINAL FOUR Cupa Romniei - feminin, sezonul 2020-2021, CSM Satu Mare obținând acest drept după o luptă online cu rivala ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe. 

Astfel, turneul final al competiției se va desfașura în Sala LPS Ecaterina Both din municipiul Satu Mare, în perioada 20-21 februarie, la start urmând să fie prezente echipele CSM Satu Mare, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, Universitatea Cluj-Napoca și Agronomia București.

Imediat dupa atribuirea organizarii turneului final, în cadrul ședinței desfășurată online pe platforma zoom cu participarea tuturor celor implicati, a avut loc si tragerea la sorti a meciurilor din cadrul semifinalelor Final 4 CRBF, acestea urmand sa se dispute, in data de 20 februarie, dupa urmatorul program:

Agronomia Bucuresti – Universitatea Cluj-Napoca

ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe – CSM Satu Mare

Finala se va desfasura in data de 21 februarie, in lupta pentru trofeu urmand sa fie prezente invingatoarele din semifinale.

Reamintim ca ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe este detinatoarea trofeului, dupa ce sezonul trecut a castigat finala CRBF impotriva echipei FCC Baschet Arad.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii