Baschet | Meci amical pentru ajutorarea micuțului Noel

Echipele de baschet Drink Team, BC Primo Carei și BCM Carei organizează vineri, 29 noiembrie 2019, un meci amical de baschet masculin.

Evenimentul va avea loc în sala de sport Iuliu Maniu din Carei, cu începere de la ora 18:00, iar sumele încasate cu ocazia amicalului vor fi donate familiei micuțului Noel, bebeluşul care a fost diagnosticat cu atrofie musculară spinală (SMA), boală gravă ce poate fi vindecată doar cu un medicament special, extrem de costisitor.

La intrarea în sală, careienii vor putea achiziționa bilete pentru meciul amical. ”Prețul biletului îl decideți dumneavoastră, iar suma adunată va fi înmânată familiei lui Noel”, anunță organizatorii.

Micuțul Noel, copilul în vârstă de câteva luni al unor orădeni, suferă de atrofie musculară spinală (SMA1). Vindecarea cea mai sigură ar fi o terapie genetică extrem de scumpă, care costă peste 2 milioane de dolari.

De altfel, pe grupul de Facebook -  Licitatii pentru Micutul Noel -SMA1 puteți găsi la licitație un tricou semnat de István Kovács (tricou cu care a arbitrat în Champions League în sezonul 2015/2016) sau un tricou cu autograf de la Helmuth Duckadam.

noel

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii