Banner blato Livrare
Foto: BK Žabiny Brno Foto: BK Žabiny Brno

Baschet | CSM Satu Mare a încasat peste 100 puncte de la Žabiny Brno, în primul meci din CEWL

Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au jucat aseară primul meci din sezonul 2019/2020 al Ligii Europei Centrale (CEWL), în deplasare la Žabiny Brno.

După cele două victorii obținute săptămâna trecută în primele jocuri ale noului sezon din Liga națională de baschet feminin, 62-54 cu FCC ICIM Arad și 73-22 cu CSU Rookies Oradea, sătmărencele au suferit o înfrângere drastică la meciul de debut din Liga Europei Centrale, scor 105-65 (31-17, 17-15, 27-11, 30-24). Înfrângerea la o diferență de 40 puncte, dar mai ales cele peste 100 puncte încasate spun foarte multe despre evoluția jucătoarelor din meciul de miercuri seară… 

Bernice Mosby și Maja Miljkovic (4x 3puncte) au fost coșgheterele partidei, cu câte 19 puncte, restul punctelor fiind marcate de Popescu 8 puncte (2x3), Gladkova 7p, Olah (Orosz) 4p, Podar 4p, Stoiedin 2p și Pop 2 puncte. Au mai jucat Huțanu și Szmutku.

CSM Satu Mare joacă în această seară al doilea meci din din CEWL, tot în Cehia, pe terenul lui SBS Ostrava, de la ora locală 19:00. 

CSM Satu Mare face parte din Grupa B a Ligii Europei Centrale alături de Pharmaserv Marburg, Spirou Ladies Charleroi, Žabiny Brno și SBŠ Ostrava.

În cealaltă partidă disputată aseară în grupa B, Pharmaserv Marburg a învins cu scorul de 82-69 Spirou Ladies Charleroi. 

Clasament CEWL, Grupa B:

1. Basket Žabiny Brno 2 puncte

2. BC Pharmaserv Marburg 2p

3. Spirou Ladies Charleroi 1p

4. CSM Satu Mare 1p

5. SBŠ Ostrava 1p

bascht cewl brno csm sm1

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii