Banner blato Livrare

Baschet | CSM Satu Mare începe astăzi noul sezon

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În această seară, baschetbalistele de la CSM Satu Mare joacă primul meci din noul sezon al Ligii Naționale de Baschet Feminin.

De la ora 18:00, în Sala LPS Ecaterina Both din Satu Mare, la fel ca sezonul trecut, sătmărencele vor întâlni în primul meci al sezonului echipa FCC Baschet Arad. Cele două echipe fac parte din Grupa Vest alături de U Cluj Napoca, CSM Oradea, ACS KSE Tg. Secuiesc şi Sirius Târgu Mureş și se vor întâlni în această seară pentru a 49-a oară în istorie, ultimul meci direct fiind câştigat de arădence (70-65 în luna martie a anului curent). 

Cele două echipe încep sezonul 2019/2020 cu o bancă tehnică nouă și cu multe modificări în lot. CSM Satu Mare pornește în noul sezon cu Goran Boskovic în calitate de antrenor principal și Olga Tămârgeanu, antrenor secund, și cu nouă jucătoare noi, trei dintre ele straniere, în timp ce arădencele vor fi conduse de sârbul Dejan Mudresa împreună cu secundul Cristian Bondor și au șase jucătoare care au venit în pauza competiţională: Webb, Akathiotou, Karakasevic, Pop, Inkina şi Neagu.

Partida din această seară va fi arbitrată de Bogdan Podar, Istvan Bertalan și Mate Stretea, iar comisar din partea FRB a fost delegat Viorel Constantinescu.

CSM Satu Mare: Andrea Olah, Adina Pop, Anamaria Kadar, Anisia Croitoru, Flavia Ferenczi, Renata Szmutku, Andreea Huţanu, Adina Stoiedin, Alina Podar, Carla Popescu, Brittany Denson, Bernice Mosby, Julia Gladkova, Maja Milijkovic;

Antrenori: Goran Boskovic și Olga Tămârgeanu;

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii