Banner blato Livrare

Baschet | CSM Satu Mare și-a aflat programul sezonului 2019/2020. Luni are loc reunirea lotului

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Consiliul Director al Federației Române de Baschet a validat luni echipele înscrise în ediția 2019/2020 a Ligii Naționale de Baschet Feminin și a stabilit programul primei faze a campionatului, care va începe miercuri, 2 octombrie. 

Vicecampioana CSM Satu Mare a fost repartizată în Grupa Vest alături de FCC Baschet Arad, CSM Sibiu, ACS KSE Târgu Secuiesc, CS Universitatea Cluj-Napoca, CSU Oradea, CS BC Sirius Târgu Mureș și va începe noul sezon cu două meciuri în deplasare, la Sibiu și Arad.

Grupa Est este alcătuită din CS Phoenix Constanța, CS Țara Bârsei 2011 Brașov (Olimpia CSU), CSM Târgoviște, CS Agronomia București, CS Rapid București, CSM Alexandria și ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

CSM Satu Mare va începe pregătirea pentru noul sezon luni, 2 septembrie, noul technician, Goran Boskovic, își va cunoaște jucătoarele la primul antrenament programat la ora 18:00, în Sala LPS Ecaterina Both. Marți și miercuri sunt programate vizitele medicale, după care de joi se intră într-un program de acumulări fizice.

În 13 și 14 septembrie sătmărencele au programate două jocuri amicale la Budapesta cu Csata, restul programului urmând să fie anunțat luni de muntenegreanul Goran Boskovic.

Conform programului competițional, prima etapă a sezonului 2019/2020 ar urma să se dispute în 2 octombrie, iar până în data de 12 octombrie mai sunt programate încă trei runde. În prima lună a sezonului se va juca mai mult în timpul săptămânii, deoarece până în 29 octombrie sunt programate mai multe turnee din Cupa României 3x3. În luna noiembrie va fi o pauză de aproape trei săptămâni pentru că se vor disputa meciurile din prima fereastră de calificare a naționalelor de senioare la europeanul din 2021. Prima fază a campionatului se va termina în 4 ianuarie, cu etapa a 14-a.

Programul echipei CSM Satu Mare în prima fază a grupelor:

TUR:

Etapa 1 (2 octombrie): CSM Sibiu - CSM Satu Mare

Etapa 2 (5 octombrie): FCC Baschet Arad - CSM Satu Mare 

Etapa 3 (9 octombrie): CSM Satu Mare - CSU Oradea 

Etapa 4 (12 octombrie): ACS KSE Tg. Secuiesc - CSM Satu Mare

Etapa 5 (19 octombrie): CSM Satu Mare stă.

Etapa 6 (2 noiembrie): BC Sirius Tg. Mureș - CSM Satu Mare

Etapa 7 (21 noiembrie): CSM Satu Mare - Universitatea Cluj-Napoca

RETUR:

Etapa 8 (24 noiembrie): CSM Satu Mare - CSM Sibiu

Etapa 9 (30 noiembrie): CSM Satu Mare - FCC Baschet Arad

Etapa 10 (7 decembrie): CSU Oradea - CSM Satu Mare

Etapa 11 (14 decembrie): CSM Satu Mare - ACS KSE Tg. Secuiesc

Etapa 12 (21 decembrie): CSM Satu Mare stă.

Etapa 13 (28 decembrie): CSM Satu Mare - BC Sirius T.g Mureș

Etapa 14 (4 ianuarie): Universitatea Cluj-Napoca - CSM Satu Mare

Faza a doua a campionatului va începe în data de 11 ianuarie și se va întinde până în 8 martie, iar după mai puțin de o săptămână va începe play-off-ul. Dacă finala va avea nevoie de joc decisiv, acesta se va juca în 26 aprilie. 

S-au stabilit și zilele de disputarea meciurilor din Cupa României. Turul 1 va fi în 16 și 23 octombrie. Turul 2 ar urma să aibă loc în 11 decembrie și 15 ianuarie, iar Final 4-ul în 15-16 februarie.De remarcat că CSM Satu Mare și SEPSI Sfântu Gheorghe intră în competiție abia din turul 2.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii