Baschet | Victorie pentru CSM Satu Mare, în primul meci cu Olimpia CSU Brașov

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au câștigat în această seară primul meci din cadrul turului doi al play-off-ului Ligii Naționale de Baschet Feminin, 77-59 cu CSTBv Olimpia CSU Brașov.

Sătmărencele s-au impus în Sala LPS ”Ecaterina Both” la o diferență de 18 puncte, după ce și-au adjudecat primele trei sferturi, 25-19, 18-13, 22-12, ultimul sfert fiind câștigat de brașovence la o diferență de o posesie, 15-12. CSM-ul a condus pe toată durata jocului, iar la intrarea în ultimul sfert s-a înregistrat cea mai mare diferență, 24 puncte (70-46). O treime din totalul punctelor reușite de CSM au fost marcate de jucătoarele venite de pe bancă, în timp ce la echipa oaspete toate punctele au fost înscrise de jucătoarele din primul cinci, banca neajutându-l astăzi pe Dan Calancea. 

Andra Mandache a fost coșgheterea meciului, cu 19 puncte (3x3), Denson a reușit 16 puncte + 6recuperări, Lloyd a marcat 11 puncte, iar Andreea Olah (Orosz) a înscris 9 puncte.

La brașovence au marcat doar cinci jucătoare, Pesovic a marcat 17 puncte (3x3), Filip 15 3x3+5 recuperări), Bartee 14 puncte (9 recuperări), Podar 10 puncte și Prlja3 puncte.

Joi, în Sala LPS Ecaterina Both din Satu Mare, tot de la ora 18:00, se va juca meciul doi dintre cele două echipe.

Semifinalele LNBF din acest an se dispută tot după sistemul 3 din 5 partide, la fel cum au fost și meciurile din primul tur al play-off-ului, primele două jocuri urmând să se dispute în Sala LPS Ecaterina Both din Satu Mare, marți și joi. Meciul trei se va disputa marți, 30 aprilie, la Brașov, meciul patru (dacă va fi nevoie) se va juca joi, 2 mai, tot la Brașov, iar un eventual joc decisiv va avea loc la Satu Mare duminică, 5 mai.

În cealaltă semifinală, Sepsi SIC Sf. Gheorghe a câștigat fără probleme primul joc din confruntarea cu FCC ICIM Arad, 91-64.

LNBF | PlayOff | Meci 1 | CSM Satu Mare 77 - 59 Olimpia CSU Brașov (25-19; 18-13; 22-12; 12-15)

Sala: LPS ”Ecaterina Both” (Satu Mare);

Arbitri: Bogdan Podar, Istvan Bertalan, Mate Andras Stretea;

Comisar FRB: Marius Hurgoi;

CSM Satu Mare: Mandache 19p, Denson 16p, Lloyd 11p, Olah (Orosz) 9p, Amukamara 8p, Huțanu 5p, Tavic, 4p, Pop 3p, Baltic 2p, Kadar;

Antrenor: Maikel Lopez Alonso;

CSTBv Olimpia CSU Brașov: Pesovic 17p, Filip 15p, Bartee 14p, Podar 10p, Prlja 3p, Tanacan, AlAshHab, Szmutku, Brezan;

Antrenor: Dan Calancea;

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii