Imprimă această pagină

Baschet | CSM Satu Mare a învins Phoenix Constanţa în primul meci din faza a doua a LNBF

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au învins fără probleme Phoenix Constanţa în primul meci din faza a doua a Ligii naționale de baschet feminin.

Jucătoarele pregătite de Maikel Lopez au condus în permanenţă, iar la finalul unui meci în care nu s-a pus problema câștigătoarei, sătmărencele au fost aproape să marcheze 100 de puncte, scorul final înregistrat de tabela din Sala LPS Ecaterian Both fiind 98-70. 

CSM Satu Mare a început cu Kadar, Mandache, Amukamara, Lloyd și Denson, iar oaspetele de la Phoenix Constanța le-au avut în formula de start pe Teodora Armanu, Ecaterina Armanu, Fota, Douglas și Jovanovic. La CSM Satu Mare au lipsit din cauza accidentărilor Tavic și Baltic.

CSM Satu Mare a câștigat trei sferturi (25-14, 25-23, 33-13), oaspetele de la malul mării reușind să câștige doar sfertul trei, scor 20-15, iar cea mai mare diferență de scor înregistrată în meciulde sâmbătă a fost de 31 puncte.

A fost cel mai bun meci făcut de Promise Amukamara de când a ajuns la Satu Mare, nigerianca fiind coșghetera meciului, cu 25 puncte + 4 recuperări și 5 assist-uri. Brittany Denson a fost în double-double, cu 21 puncte și 12 recuperări, ia Mandache, Olah și Lloyd au marcat câte 16 puncte fiecare.

În urma victoriei de azi, CSM Satu Mare a urcat pe primul loc în clasamentul Grupei Roşii, cu 19 puncte, cu un punct peste ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, care a stat în etapa inaugurală a fazei a doua a sezonului.

În etapa următoare, sâmbătă, 29 decembrie, CSM Satu Mare va juca în deplasare la CSM Târgoviște, iar Phoenix Constanţa va juca în deplasare la campionana Sepsi.

 

LNBF | Etapa 2 | CSM Satu Mare 98 - 70 Phoenix Constanţa (25-14; 25-23; 15-20; 33-13)

CSM Satu Mare: Amukamara 25 puncte, Denson 21 puncte (12 recuperări), Mandache 16 puncte, Olah 16 puncte, Lloyd 16 puncte, Pane 2 puncte, Uiuiu 2 puncte, Pop, Lazăr, Kadar, Huţanu;

Antrenor: Maikel Lopez;

Phoenix Constanţa: Belidan 16 puncte, E. Armanu 15 puncte, Douglas 14 puncte, Jovanovic 13 puncte, Fota 7 puncte, T. Armanu 5 puncte, Fleşer; 

Antrenor: Pedrag Stanojcic.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii