Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Baschet | Octavian Boian a debutat cu victorie în calitate de principal la CSM Satu Mare 

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Sâmbătă după-amiază, în cadrul etapei a treia din Liga națională de baschet feminin, CSM Satu Mare a jucat în Sala LPS “Ecaterina Both” din Satu Mare contra echipei Universitatea Cluj.

A fost primul meci pentru Octavian Boian în calitate de antrenor principal, debutul său pe banca CSM-ului fiind victorios, sătmărencele câștigând la o diferență de 20 puncte în fața clujencelor.

CSM Satu Mare a început cu Kadar, Mandache, Tavic Baltic și Amukamara, în timp ce pentru Universitatea primul cinci a fost alcătuit din Orban, Cenean, Morse, Napier și Begenisic. La fel ca în primele jocuri ale sezonului, în primele două sferturi ale meciului de sâmbătă CSM-ul nu s-a descurcat foarte bine, noile reguli impuse de Federație încurcând încă echipa sătmăreană, astfel că primul sfert s-a încheiat la egalitate, 20-20, iar sfertul doi l-au câștigat la o diferență de patru puncte, 21-17.

În partea a doua a jocului, fără restricțiile cu privire la jucătoarele românce, CSM Satu Mare s-a descurcat mult mai bine câștigând ambele sferturi la o diferență de opt puncte (25-17 și 19-11), iar cea mai mare diferență de puncte între cele două echipe a fost de 25 puncte. Jucătoarele sătmărence de pe bancă au marcat în meciul de sâmbătă 29 puncte, în timp ce banca clujencelor a înscris doar 4 puncte, însă de la linia de fault jucătoarele CSM-ului au avut un procentaj de 46% (6-13), iar oaspetele au transformat în puncte 11 dintre cele 16 aruncări (68%).

Arlesia Morse a marcat pe parcursul celor 34 minute cât a fost prezentă pe parchet aproape jumătate dintre punctele Universității (29 puncte), în timp ce coșghetera sătmărencelor a fost Promise Amukamara, cu 18 puncte.

Pentru CSM Satu Mare urmează două deplasări dificile, sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 16:30 vor juca la Târgoviște, iar duminică, 4 noiembrie va juca pe terenul campioanei ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe.

LNBF | Etapa 3 | CSM Satu Mare 85 - 65 Universitatea Cluj (20-20, 21-17, 25-17, 19-11)

Sala: LPS Ecaterina Both (Satu Mare);

Arbitri: Andrada Csender (Mediaş), Răzvan Opriş (Sibiu) şi Lajos Kivago (Oradea);

CSM Satu Mare: Amukamara 18 puncte, Lloyd 16 puncte, Baltic 14 puncte, Mandache 11 puncte, Tavic 10 puncte, Olah 9 puncte, Uiuiu 4 puncte, Kadar 3 puncte, Pane, Lazăr, Huţanu;

Antrenor: Octavian Boian;

Universitatea Cluj: Morse 29 puncte, Napier 10 puncte, Cenean 8 puncte, Begenisic 8 puncte, Orban 6 puncte, Sfîrlea 2 puncte, Irimieş 2 puncte, Biszak, Ciciovan, Bot; 

Antrenor: Carmin Artemie Popa. 

 

Rezultate LNBF, etapa 3:

Sâmbătă, 20 octombrie:

CSM Satu Mare 85 - 65  Universitatea Cluj 

ACS Sepsi SIC Sf Gheorghe 96 - 57 CSTBv Olimpia CSU Brașov

Marţi, 23 octombrie

FCC ICIM CSB Arad – CSM Târgovişte (ora 18:30)

 

CLASAMENT LNBF - Grupa A:

1. ACS Sepsi SIC Sf Gheorghe 6 puncte

2. CSTBv Olimpia CSU Brașov 5 puncte

3. CSM Satu Mare 5 puncte

4. FCC ICIM CSB Arad 2 puncte

5. Universitatea Cluj 2 puncte

6. CSM Târgoviște 1 punct

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii