Baschet 3x3 | CSM Satu Mare, locul doi la Turneul Final Sport Arena

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În urma rezultatelor bune obținute în această vară și mai ales a finalei jucate la turneul final al Campionatului Național de baschet 3x3, echipa CSM-ului din Satu Mare a fost invitată să participe la Turneul Final Sport Arena de la București.

Competiția a reunit cele mai bune echipe din România și de asemenea au participat și Ucraina 1 și Ucraina 2. În formula Alexandra Uiuiu, Adina Pop, Eli Pavel, Andreea Lazăr, CSM Satu Mare a pornit excelent în turneu și a câștigat grupa A după 15-10 cu Ucraina 1 și 21-10 cu Sniper București. În sferturi fetele noastre au trecut de Agro Squad, scor 21-14, iar apoi în semifinale au învins Ucraina 2 cu 19-13. A urmat finala cu Ucraina 1, însă oboseala acumulată pe parcursul zilei și mai ales întreruperile provocate de reprizele de ploaie din București au făcut ca CSM-ul să nu mai repete jocul solid din primul meci al turneului. Ucrainiencele și-au luat revanșa și s-au impus greu, 16-12.

A fost ultimul turneu de 3x3 la care CSM Satu Mare a participat în această formulă în această vară. Urmează o scurtă vacanță pentru jucătoare după care pe 3 septembrie, Adina Pop și Alexandra Uiuiu vor începe pregătirile sub comanda lui Marius Dobă la echipa de...5x5!Altfel peste o lună sezonul de baschet 3x3 se va încheia la nivel național cu un turneu la Satu Mare. Între 22-23 septembrie apare în calendar un turneu de baschet 3x3 în parcare la AUCHAN.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii