CSM Satu Mare, vicecampioană națională la baschet 3x3

Cea mai nouă disciplină olimpică și-a desemnat în acest week-end primii campioni naționali. 

Astfel, cele 12 echipe calificate la Turneul Final al LNB 3x3, sezonul 2018 au luptat pentru trofee și medalii pe terenurile special amenajate in Piata Prefecturii din Tg. Jiu. CSM Satu Mare s-a calificat la turneul final de pe poziția a IV-a, după ce au ajuns în sferturi la turneele din Cluj Napoca, Sibiu, București și Timișoara și au câștigat turneul de la Râmnicu Vâlcea

Din echipa CSM-ului au făcut parte Alexandra Uiuiu, Adina Pop, Andrea Olah, Elisabeth Pavel, Andreea Lazăr, acestea participând pe rând la turneele din această vară.

La Turneul final de la Târgu Jiu, CSM Satu Mare a fost repartizată în grupa D alături de KSE Târgu Secuiesc și Rapid București, obținând două victorii la pas, 13-3 cu KSE și 17-12 cu Rapid. A urmat sfertul de finală, 21-12 cu U Cluj Napoca și apoi duelul cu Agronomia din semifinale, câștigat cu scorul de 12-6.

Oboseala acumulată pe parcursul zilei s-a resimțit în ultimul act când CSM-ul a reușit să țină ritmul cu Știința doar în primele trei minute.S-a terminat 22-12 pentru Știința, o echipă ce are în componență jucătoarele din naționala de 3x3 a României. Pe Gabi Mărginean, Ancuța Stoienescu, Gabi Irimia și Dora Ardelean.

  • ”E meritul fetelor și merită toate felicittate pentru această performanță. Am încercat să respectăm această competiție și am avut un lot format din jucătoarele de la echipa cu care în mare vom aborda noul sezon. Felicitări Alexandra Uiuiu, Adina Pop, Andrea Olah, Andreea Lazăr și nu în ultimul rând lui Eli Pavel care a revenit și numai pentru o vară în tricoul CSM-ului. În afara lui Eli Pavel cu restul fetelor ne revedem și de la toamnă la CSM Satu Mare. Să sperăm că sezonul viitor vom trece peste această barieră a locului 2”, transmite conducerea clubului.

De remarcat că anul 2018 a adus iată două titluri de vicecampioană națională pentru CSM Satu Mare în baschetul feminin românesc!

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii