Transparență și comunicare ZERO la CSM Satu Mare Foto: captură ecran www.csmsatumare.ro

Transparență și comunicare ZERO la CSM Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Pentru conducerea Clubului Sportiv Municipal Satu Mare, comunicarea cu sătmărenii dornici să afle informații despre rezultatele secțiilor clubului sau să afle noutăți despre clubul sătmărean este ZERO.

Site-ul clubului nu funcționează de câteva săptămâni bune (deh, trebuie plătiți câțiva leuți și pentru administrare / găzduire / mentenață... dar nu e nimeni curios) și când funcționa nu era actualizat, iar la capitolul rețele de socializare, cu excepția distribuirii de articole agreate... mai nimic.

Pe lângă faptul că în ultimul an, cu excepția conferinței de presă în care secția de baschet s-a plâns că a pierdut finala Cupei României din cauza unor neclarități din Regulament, nu au organizat nicio conferință de presă în care să prezinte realizările/nerealizările secțiilor din cadrul clubului. De asemenea nu au avut disponibilitate de a prezenta achizițiile/despărțirile de jucători/jucătoare/antrenori, iar despre suspendarea secțiilor de volei și handbal... 

În ultima perioadă se tot vorbește despre nou înființata secție de fotbal din cadrul CSM, astăzi Primăria Satu Mare (?!?) anunțând faptul că CSM Olimpia Satu Mare face selecții pentru ”viitoarea echipă de seniori și pentru echipa de juniori”. Din nou lipsa de comunicare/transparență din partea clubului sătmărean aduce semne de întrebare cu privire la cine va conduce secția de fotbal (zvonurile îl dau drept președinte pe fostul primar al Porumbeștiului, Simon Levente), care vor fi antrenorii (din nou, zvonurile și discuțiile din tribună spun că Zoli Ritli va pregăti echipa de seniori, deși în urmă cu ceva timp a negat că a discutat despre implicarea la clubul municipal, în schimb a participat la întâlnirea de la Primărie cu președintele FRF) și care va fi bugetul de care vor beneficia echipele de fotbal (câte vor fi...).

De altfel, despre lipsa de transparență, despre probleme de comunicare și problemele juridice foarte grave de la clubul CSM Satu Mare s-a tot vorbit și în ședințele Consiliului Local Satu Mare, consilierii Mihai Huzău (ALDE) și Romeo Pop (PNL) au atras atenția cu privire la problemele din interiorul clubului, iar în semn de protest Romeo Pop și-a depus demisia din Comitetul Director, locul său fiind luat de viceprimarul Adrian Albu.

  • ”Sper ca domnul Albu că reușeacă să transparentizeze activitatea de acolo. Acolo e o mare problemă cu transparența și cu cheltuirea banului public”, a declarat Romeo Pop.

La ședința din luna martie, consilierul local ALDE, Mihai Huzău, în calitate de membru în Comitetul Director al CSM Satu Mare, a precizat faptul că președintele clubului, Vasile Fogel, ”nu răspunde la telefon, nu răspunde la mesaje, de emailuri nu mai vorbim, iar de câte ori am fost la sediul CSM, în timpul programului de muncă, nu l-am găsit niciodată acolo și nici nu am fost contactat ulterior”. Tot în cadrul acelei ședințe, colegul de partid al președintelui Fogel, consilierul local UDMR, Gati Ștefan, a spus că ”Poate și bunica putea să conducă mai bine, mai transparent”...

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii