Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Baschet | Echipa națională | Nicio jucătoare de la CSM Satu Mare nu a fost convocată pentru dubla cu Finalnda și Slovenia

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Staff-ul tehnic al echipei naționale de baschet feminin a României, coordonat de selecționerul Dragan Petricevic, a definitivat lista jucătorelor convocate pentru meciurile cu Finlanda (10 februarie, Helsinki) și Slovenia (14 februarie, Celje), contând pentru calificările la FIBA Women's EuroBasket.
Ca și la precedenta acțiune a echipei naționale din luna noiembrie a anului trecut, nicio jucătoare de la CSM Satu Mare nu a fost convocată de selecționerul Dragan Petricevic, deși a avut ocazia să le vadă ”live” în cele patru meciuri dintre CSM Satu Mare și ”U” Cluj-Napoca.
Astfel, la reuniunea de pe 4 februarie sunt asteptate urmatoarele 14 sportive:
Gabriela Mărginean (AGU Kayseri Spor Kulubu - Turcia)
Ashley Walker (Umana Reyer Venezia - Italia)
Sonia Ursu (1KS Sleza Wroclaw - Polonia)
Elisabeth Pavel (ZTE NKK - Ungaria)
Nora Demeter (PEAC-Pecs - Ungaria)
Annemarie Părău (Sepsi SIC Sf. Gheorghe)
Ancuta Stoenescu (Sepsi SIC Sf. Gheorghe)
Tunde Kilin (Sepsi SIC Sf. Gheorghe)
Teodora Neagu (Sepsi SIC Sf. Gheorghe)
Ioana Ghizilă (Universitatea Cluj-Napoca)
Irina Părău (NBS Cluj-Napoca / Universitatea Cluj-Napoca)
Dora Ardelean (CS SCM Timișoara)
Gabriela Irimia (Olimpia Brașov)
Alexandra Dumitrache (Olimpia Brașov).

Spre deosebire de pregatirea din noiembrie 2017, antrenorii Dragan Petricevic si Attila Veres au decis sa apeleze si la tanara jucatoare Nora Demeter, aceasta fiind convocata in premiera la echipa nationala de senioare, dupa ce, in campania precedenta de calificare la Campionatul European, sora ei, Hanna, a facut parte din lotul largit al Romaniei.
Acvilele se vor antrena la Arena de Baschet din Capitala pana pe 9 februarie, atunci cand vor decola catre Helsinki, urmand sa joace contra tarii-gazda a doua zi, de la ora 14:00.
Duminica 11 februarie, tricolorele vor zbura catre Timisoara, via Bucuresti. Pe malul Begai, tricolorele vor efectua doua antrenamente, urmand ca apoi sa efectueze deplasarea in localitatea slovena Celje, unde vor juca pe 14 februarie de la ora 20:00 (ora Romaniei).

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu