Imprimă această pagină

Rally Raid | Evenimentul automobilistic caritabil ”Trofeul Oașului”, la a doua ediție

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În perioada 2-3 decembrie va avea loc ediția a doua a evenimentului automobilistic caritabil ”Trofeul Oașului”. 

Competiția cu scop caritabil, organizată de Clubul Sportiv NSM Motorsport și Primăria Municipiului Negrești-Oaș, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, este înscrisă în cadrul Campionatului României - Cupă de Rally Raid

În cadrul unei conferințe de presă organizată miercuri în sala de conferință a Complexului Hotelier Valea Măriei, Ovidiu Domide, președintele NSM Motorsport alături de Radu Bud în calitate de director de competiție au prezentat detaliile tehnice ale evenimentului automobilistic. Din partea gazdelor a participat viceprimarul orașului Negrești Oaș, Constantin Fanea, care s-a arătat încântat de colaborarea cu NSM Motorsport și a invitat iubitorii motor-sportului să se bucure de spectacolul oferit la Trofeul Oașului, iar prefectul Radu Roca a felicitat organizatorii și structurile implicate în buna desfășurare a evenimentului.

rally raid trofeul oasului 2

Competiția începe vineri, 2 decembrie, cu verificările tehnice și cele administrative care se vor desfășura în cartierul general al competiției amplasat la Complexul Hotelier Valea Măriei, iar sâmbătă, 3 decembrie, concurenții vor lua startul pe proba specială.

Până în prezent, la cele cinci clase de concurs sunt înscrise 27 de echipaje din toată țara, două dintre ele fiind sătmărene, iar înscrierile se pot face până în 2 decembrie.

  • Clasa Auto Profi

  • Clasa Auto SSV

  • Clasa Auto Open

  • Clasa Auto Promo (începători)

  • Clasa ATV-QUAD

rally raid trofeul oasului 1

Startul evenimentului automobilistic caritabil ”Trofeul Oașului” va avea loc sâmbătă, 3 decembrie, la ieșirea din localitatea Certeze spre vârful Buian, concurenții urmând să parcurgă de trei ori, în buclă, o probă specială cu o lungime de 19 km. Traseul este prin pădure, pe un drum forestier, cu dificultăți diverse, dar care este foarte bine securizat, după cum a precizat directorul de competiție Radu Bud.

Sâmbătă, în jurul orei 14:30, în centrul orașului Negrești-Oaș va avea loc Rally-Show-ul.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii