Banner blato Livrare

Moto | Mani Gyenes a câștigat clasa Iron de la Red Bull Romaniacs 2020

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Sătmăreanul Emanuel Gyenes a câştigat, sâmbătă, ediţia a 17-a a clasei Iron de la Red Bull Romaniacs. Mani este singurul rider care a încheiat toate cele 17 ediții ale Red Bull Romaniacs.

”Sunt fericit că am reușit să termin și cea de a 17-a ediție a Red Bull Romaniacs. 

În iunie, credeam că o sa fiu nevoit să ratez cel mai dificil raliu hard enduro din lume, din cauza unei accidentări. Când am văzut că se amână cursa pentru luna octombrie, mi-am zis că mai am o șansă. 

Felicitări tuturor celor care au făcut posibilă organizarea raliului în această perioadă grea”, a declarat Mani la finalul competiției.

Emanuel Gyenes a reuşit o victorie confortabilă la clasa Iron, fiind urmat la aproape zece minute de francezul Romain Courty şi la peste 30 minute de irlandezul Murray Shotter. 

Manuel Lettenbichler a câştigat cel mai dificil raliul hard enduro din lume pentru al doilea an consecutiv. Lettenbichler a reuşit să recupereze în ultima zi a cursei cele 25 de secunde care îl despărţeau de liderul clasei Gold, Graham Jarvis, care a încheiat cursa la 2 min și 26 sec de german. Locul al treilea a fost ocupat de spaniolul Alfredo Gomez Cantero, la mare distanţă de cei lider, 14 min 9 sec. Sandra Gomez Cantero (Spania) a devenit prima femeie care încheie cursa la clasa Gold la Red Bull Romaniacs, clasându-se pe 13 la general.

La clasa Silver victoria i-a revenit danezului Peter Weiss, urmat în clasament francezul Fabien Poirot şi de britanicul Joe Deakin.

Germanul Eddie Findling a obţinut victoria la clasa Bronze, cu un avans de 8 min 36 sec faţă de francezul Bernard Hugo, câştigătorul de sâmbătă. Podiumul clasei a fost completat de un alt german, Alexander Gehlert.

Dan Ştefan Mateescu a câştigat la clasa Atom, rezervată amatorilor, fiind urmat la mai bine de o oră de americanul Rich Mumford şi de francezul Firmin Mourino. 

mani gyenes locul1 red bull romaniacs2

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii