Banner blato Livrare
Moto | Mani Gyenes, lider la clasa Iron - Red Bull Romaniacs 2020 Foto: Red Bull Romaniacs

Moto | Mani Gyenes, lider la clasa Iron - Red Bull Romaniacs 2020

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În această săptămână, Mani Gyenes, rider-ul de la Autonet Motorcyclet Team, participă la ediția a XVII-a a celui mai dificil raliu hard enduro din lume - Red Bull Romaniacs.

Mani, singurul atlet care a încheiat toate cele 16 ediții ale Red Bull Romaniacs, a reușit o cursă excelentă în ziua a doua a concursului și a trecut pe primul loc în clasamentul general al clasei Iron. Sătmăreanul are un avans de 30 de secunde în fața lui Courty Romain - și el un pilot care în condiții normale este peste clasa Iron, dar care însă a decis să concureze în această clasă din pricina unei accidentari.

A treia zi de off-road vine cu deja obișnuitul start de la 7:45 dimineața. Concurenții vor rula pe cel mai dur și lung traseu al ediției, iar, conform prognozei, și vremea se schimbă radical. Ploaia și temperaturile scăzute vor lua locul soarelui blând și ceții mistice de până acum. Clasa Gold are de parcurs 135 de kilometri cu multe secțiuni tehnice, inclusiv una în care chiar și cei mai buni rideri din lume sunt sfătuiți să coboare din șa și să meargă pe lângă motocicletă. Clasa Silver are alocați 130 km, clasa Bronze 128 de kilometri, iar la Iron și Atom concurenții vor parcurge 114, respectiv, 106 km.

mani red bull ziua3

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii