Dakar 2020 | Mani Gyenes și-a recuperat motocicleta. Astăzi are verificarea tehnică finală

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Miercuri, în prima zi a anului 2020, Mani Gyenes a plecat spre Arabia Saudită unde va concura pentru zecea oară la Dakar - cel mai important raliu de anduranță din lume.

Joi, 2 ianuarie, sătmăreanul și-a recuperat motocicleta din portul Jeddah, iar astăzi vor avea loc verificările tehnice și administrative finale pentru #Dakar2020. Tot astăzi, având în vedere că Mani va porni în cel de-al zecelea Dakar al carierei, a primit din partea organizatorilor distincția de ”Legendă a Dakar-ului”.

  • ”Am scos motocicleta din port, practic prima zi din Arabia Saudită putem să zicem că am bifat-o. Totul a fost conform planului. Am ajuns unde sunt toți concurenții de la malle-moto, îmi pregătesc motocicleta pentru verificările tehnice și administrative, totul a fost bine nu a fost nicio diferență față de cum s-au întâmplat lucrurile în America de Sud. De aici încolo vom vedea dacă va fi ceva diferit, dar eu zic că totul este foarte bine pus la punct și în organizare totul e perfect”, a spus Mani Gyenes.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii