Mani Gyenes pornește azi la Red Bull Romaniacs, cel mai tare hard enduro din lume

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cel mai tare hard enduro din lume, Red Bull Romaniacs, începe astăzi, la ora 17:00, pe bd-ul Coposu, din centrul Sibiului, iar la start se va afla și sătmăreanul Emanuel Gyenes, de la Autonet Motorcycle Team.

Mani este singurul rider care a participat la toate cele 15 ediţii de până, iar în această după-amiază va lua startul şi la cea de-a 16-a ediţie a competiției, de această dată sătmăreanul va participa la clasa SIlver:

  • ”Nebunie sau nu, mai sunt câteva ore până voi concura pentru a 16-a oară într-un Prolog Red Bull Romaniacs”, este mesajul transmis de Mani în această dimineață.

Și ediţia din acest an, a 16-a raliului, debutează  cu un Prolog, acesta având atât rolul de a le arăta fanilor ce abilităţi au riderii din hard enduro, cât şi scopul de a stabili ordinea de start pentru prima dintre cele 4 zile de off-road.

  • "Foarte tehnic. Nu e chiar greu traseul, dar obstacolele sunt foarte apropiate, nu ai distanță să te odihnești" a spus Mani Gyenes despre traseul din acest an.

Spectacolul din cadrul finalelor este asigurat şi prin specificul startului, respectiv 7 linii a câte 5 rideri fiecare. Clasele Bronze şi Silver vor evolua 7 minute + 1 tur, în timp ce pentru Gold sunt rezervate 10 minute + 1 tur. La fiecare clasă, câştigătorul are dreptul să îşi aleagă poziţia de pe care va lua startul în prima zi de off-road, şi cum la Red Bull Romaniacs o parte importantă o constituie navigaţia prin coordonatele GPS, dacă îţi doreşti un timp bun, nu vrei să fii tu primul pe traseu.

 

Programul raliului:

Marţi, 30 iulie:

08:00 – Clasa Bronze, Calificări pt. Prolog, Bd-ul Coposu, Sibiu

10:45 – Clasa Silver, Calificări pt. Prolog, Bd-ul Coposu, Sibiu

12:00 – Clasa Gold, Calificări pt. Prolog,  Bd-ul Coposu, Sibiu

12:45 – Clasa Iron, Calificări pt. Prolog,  Bd-ul Coposu, Sibiu

17:00 – Finalele de la Prolog, Bd-ul Coposu, Sibiu

Miercuri, 31 iulie - Sâmbătă, 3 august:

Zilele 1-4 de off-road.

Sâmbătă, 3 august:

11.30 – Finişul raliului pe dealul Guşteriţa de lângă Sibiu

21:45 - Busul pentru Party, party, party pleacă din staţia aflată lângă teatrul Radu Stanca, Adresa: BD-ul Corneliu Coposu, nr. 2, Sibiu

22:00 – Festivitatea de premiere şi petrecerea Red Bull Romaniacs - Versailles Events.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii