Dakar 2019 | Emanuel Gyenes a fost primit cu aplauze pe Aeroportul Otopeni

Sătmăreanul Emanuel Gyenes a revenit sâmbătă noapte în ţară, după participarea la ediția 2019 a celui mai dur raliu din lume.

La sosirea pe aeroportul Otopeni, Gyenes a fost aşteptat de fani cu un banner pe care scria ”Mani, you are our hero”, iar după interviurile acordate reporterilor prezenți în aeroport, riderul sătmărean a făcut poze și a dat autografe fanilor care au venit să-l felicite și să-l încurajeze.

  • ”Vă mulțumesc tuturor celor care ați venit la aeroport și celor care mi-ați scris mesaje de încurajare de-a lungul acestui raliu”, a scris Mani pe pagina sa de Facebook.

La ediția din acest an, Emanuel Gyenes a fost nevoi să abandoneze în etapa a opta a Raliului Dakar, după ce în urma unei căzături s-a avariat sistemul de navigaţie și a avut probleme la braţul drept, astfel că a avut mari dificultăţi în a ţine mâna pe ghidon.

  • ”Am încercat imposibilul şi eram deja foarte aproape să fac să devina realitate ce mi-am propus. Etapa 8 din Dakar 2019 nu a fost nicidecum cum mi-am dorit-o. A fost un start in care 80% din motociclişti am pornit după 10 maşini şi 5 camioane şi a fost extrem de greu în urme şi praf. Dupa wp 1 am căzut, s-a avariat sistemul de navigaţie şi impactul a fost dur pentru braţul drept în care am tija. Am încercat să mai merg şi după 10 km a trebuit să mă opresc pentru ca nu mai puteam ţine mâna pe ghidon. Am stat zeci de minute să văd dacă pot continua, însă în cele din urmă a trebuit să chem elicopterul. Voi reveni anul viitor în Dakar mult mai puternic şi mai motivat!”, a fost mesajul lui Gyenes la finalul etapei 8.

La #Dakar2019, Gyenes a concurat la categoriile Malle Moto şi Marathon.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii