Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dakar 2019 | Mani Gyenes a plecat spre Lima

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Rider-ul sătmărean Emanuel Gyenes a pornit în această dimineață de pe Aeroportul "Henri Coandă" din Bucureşti spre Lima, pentru a participa la ediţia din acest an a raliului Dakar, la o lună după ce a suferit o fractură de humerus.

  • "Am plecat către Lima şi sper să pot lua startul în #dakar2019. Sunt la participarea cu nr. 9 şi de această dată voi concura la Male Moto", a scris Mani pe pagina sa de facebook.

Gyenes şi-a fracturat braţul drept într-un accident, cu o lună înainte de a porni spre o o nouă ediţie a celei mai dure competiţii de motociclism din lume, raliul Dakar. În timpul unei sesiuni foto, a suferit o fractură de humerus.

Pe 6 ianuarie 2019 se va da startul, din Lima, într-o nouă ediţie a Raliul Dakar, care, de această dată, se desfăşoară în întregime în Peru, deşertul Atacama fiind principala provocare pentru sutele de concurenţi. Pentru Emanuel Gyenes, riderul Autonet Motorcycle Team, aceasta va fi o ediţie în care va concura la categoria Malle Moto, cea despre care se spune că este cea mai dură din raliu. Mani Gyenes nu va avea echipă de asistenţă tehnică şi, după sutele de kilometri parcurşi în fiecare zi, va trebui să îşi pregătească singur motocicleta.

Organizatorii îl privesc ca favorit la câştigarea categoriei, însă, după accidentarea suferită în weekend, drumul către linia de sosire din Lima va fi mult îngreunat.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii