reborn

Baja Satu Mare | Sătmărenii sunt invitați în weekend la prima etapă de Rally Raid

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În acest sfârșit de săptămână va avea loc prima etapa din Campionatul Național de Rally Raid 2018, iar sătmărenii sunt invitați să participe la un spectacol de zile mari.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, la ora 16:00 în Piața Libertății. Evoluția mașinilor se poate urmări de pe dig, acestea urmând să parcurgă un tur de recunoaștere + două manșe cronometrate de o parte și alta a digului, în zona cuprinsă între drumul naţional care duce la punctul de frontieră Petea, pădurea Mare şi râul Someș.
Spectatorii vor putea intra pe traseu înainte de ora 15:30, pe drumul de acces spre Pădurea Mare de pe DN 19A, prelungirea străzii Dara și digul Someşului, startul primei mașini de competiție fiind la ora 16:20.
PROGRAMUL COMPETIŢIEI:
Vineri, 04 mai:
- ora 08:00 - Închiderea circulației în Piața Libertății (Satu Mare);
- ora: 16:00 - Startul festiv;
- ora 16:30 - Startul superspecialei de lângă Pădurea Mare;
- ora 20:30 - Regruparea în parcul service din Piața Libertății;
Sâmbătă, 05 mai:
- ora 09:00 - Start etapa II Piața Libertății;

Probele speciale se vor derula pe drumuri forestiere și drumuri de câmp: în zona Codrului, drumul forestier Sâi-Chilia, drumuri de câmp între Homorodul de Mijloc și platoul Medișa, în formă de buclă, pe o lungime totală de 456 de kilometri.

PUNCTE PENTRU SPECTATORI:

Atentie!
Echipaţi-vă adecvat condiţiilor meteo şi de teren, asiguraţi-vă provizii suficiente de hrană şi lichide. Respectaţi indicaţiile organizatorilor şi forţelor de ordine. Nu staţionaţi in zonele periculoase (exteriorul virajelor) şi păstraţi distanţa faţă de marginea traseului. Evitaţi locurile aflate sub nivelul traseului. Fiţi atenţi la autovehiculele care trec pe traseu. Nu lăsaţi nesupravegheaţi copiii şi animalele de companie. Nu circulaţi pe traseul probei în perioada cât acesta este închis.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii