Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Satu Mare | NSM Motorsport dă startul în Campionatul Național de Rally Raid

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

NSM Motorsport dă startul în Campionatul National de Rally Raid 2018 prin etapa ”Baja Satu Mare” care va avea loc în perioada 04 – 06 Mai 2018 în Satu Mare.

În cadrul acestei etape vor participa echipaje atât din țară cât și din străinatate, care vor concura pe drumurile forestiere din județul Satu Mare, spre deliciul spectatorilor, oferind sătmărenilor un nou eveniment în portofoliul turistic.
Probele speciale se vor derula pe drumuri forestiere și drumuri de câmp: în zona Codrului, drumul forestier Sâi-Chilia, drumuri de câmp între Homorodul de Mijloc și platoul Medișa, în formă de buclă, pe o lungime totală de 456 de kilometri.
Superspeciala se va organiza vineri, cu plecare din Piața Libertății spre Dorolț în direcția pădurii spre Someș, pe un traseu spectaculos cu urcări și coborâri pe digul Someșului unde se va parcurge un tur de recunoaștere și 2 manșe cronometrate pentru fiecare echipaj. Tot aici se va organiza rally-taxi pentru VIP-uri, pentru presă și pentru spectatori.

Pe parcursul celor 3 zile, în Centrul Vechi al Municipiului Satu Mare va fi instalat parcul service, unde persoanele interesate vor putea vedea echipajele participante, mașinile de competiție și echipamentele acestora, vor putea asista la startul festiv, plecarea spre probele speciale, sosirea din probele speciale și festivitatea de premiere.
Organizatorii pregătesc numeroase surprize pentru publicul sătmărean și o expoziție auto, unde vor putea fi admirate mai multe modele de mașini ale unor branduri consacrate dar și mașini retro.
Piloții amatori se pot înscrie la casa Promo dacă respectă normele impuse în Regulamentul Cadru al Campionatului Național de Rally Raid 2018 și regulamentul particular.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii