Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Emanuel Gyenes, campion al Ungariei la Enduro și vicecampion la Endurocross

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Riderul Autonet Motorcycle Team, Emanuel ”Mani” Gyenes, a devenit campion al Ungariei la Enduro și vicecampion la endurocross, tot în Ungaria.
Campionatul Național de Enduro al Ungariei a avut, în acest sezon, cinci etape dintre care Mani Gyenes a reușit să câștige nu mai puțin de patru. Ultima stagiune în Slovacia, la Gelnica, contând ca etapă și în campionatul acestei țări. Traseul a măsurat 65 de kilometri, iar concursul s-a desfășurat de-a lungul a șase tururi, în două zile.
  • “A fost un traseu greu, atât din punct de vedere tehnic, cât și fizic, însă am reușit să câștig această etapă și astfel am devenit, pentru a doua oară, campion al Ungariei” – Mani Gyenes
În weekend, la Piliscsev, în apropiere de Budapesta, s-a disputat ultima etapă din Campionatul Endurocross al Ungariei. Față de competiția de Enduro, care se desfășoară pe parcursul a două zile în care riderii parcurg aproximativ 180 de kilometri pe zi, etapele de Endurocross durează o singură zi și se desfășoară pe un traseu de aproximativ 8 kilometri care trebuie parcurs de mai multe ori.
  • “La Endurocross nu am reușit, din păcate, să îmi apăr titlul de campion obținut anul trecut. Este un campionat foarte puternic cu 7 curse pe sezon, iar în acest weekend a fost ultima etapă unde am reușit să obțin locul 4 din peste 160 de participanți. Cu toate acestea, sunt mulțumit de acest sezon! Le mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit și mulțumesc Autonet Motorcycle Team!” – Mani Gyenes
Palmaresul lui Mani Gyenes include, pe lângă alte numeroase distincții, opt titluri de campion al României la Enduro și șapte la Endurocross, dar și șapte participări la Raliul Dakar, cea mai bună clasare fiind locul 17 la general.
Pilotul sătmărean a intrat deja în febra pregătirilor pentru Dakar 2018, care va începe în 6 ianuarie în Peru. Va fi cea de-a 40-a ediție a celebrului rally-raid și se va desfășura în trei țări din America de Sud: Peru (6 etape), Bolivia (3 etape) și Argentina (etape).

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu