Imprimă această pagină

Sătmărencele Vaida și Matei joacă în recalificări pentru semifinalele CEV Beach Volleyball Satellite Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Chiar dacă a plouat toată ziua, la CEV Beach Volleyball Satellite Satu Mare s-au jucat meciurile turului 3 de pe tabloul principal, sătmărencele Beata Vaida și Adriana Matei luptând pentru un loc în semifinalele competiției cu favoritele turneului, nemțoaicele Borger/Kozuch.
A fost un meci în care reprezentantele României au ținut piept sportivelor din Germania, Vaida și Matei conducând în primul set cu 5-2 și ținând aproape până spre finalul setului, însă Borger/Kozuch s-au impus cu 21-19. Setul doi a avut oarecum aceeași evoluție, ambele echipe aflându-se pe rând la conducere, iar la final nemțoaicele s-au impus cu același scor, 21-19 și s-au calificat direct în semifinalele competiției.
Pentru a juca în semifinale, sătmărencele Vaida și Matei vor juca duminică, pe tabloul învinselor, contra ucrainiencelor Davidova/Shchypkova, de la ora 13:30.
Semifinalele CEV Beach Volleyball Satellite Satu Mare sunt programate să se dispute la 16:30 și 17:30, finala mică se va juca la ora 19:30, iar marea finală va începe la ora 20:30.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii