Imprimă această pagină
Volei pe plajă | Adriana Matei şi Beata Vaida, locul II la CEV Satellite Ljubljiana Foto: Facebook/Beachvolleyball Satu-Mare

Volei pe plajă | Adriana Matei şi Beata Vaida, locul II la CEV Satellite Ljubljiana

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Adriana Matei şi Beata Vaida au reuşit, la Ljubljana, cel mai bun rezultat din cariera profesionistă de jucătoare de volei pe plajă, locul II la turneul Satelit CEV, competiție la care au participat 12 echipe.
Cele două sătmărence au cucerit medaliile de argint, după ce au fost învinse în finală, cu scorul de 2-1 (16-21, 21-17, 15-10) de principalele favorite, nemţoaicele Kim Behrens şi Anni Schumacher. Aceasta este prima medalie cucerită de Adriana Matei şi de Beata Vaida într-un turneu din circuitul european de volei pe plajă.

Venite din calificări, sătmărencele au obținut vineri trei victorii. Primele două în grupa C, ambele cu 2-0, contra perechilor Morgan/ Lovsin (Slovenia) și Krebs/ Ottens (Germania). Câștigătoare ale seriei, ele au jucat în sferturile de finală contra belgiencelor De Beule și Coolman, ocupantele poziției secunde în Grupa D. Matei și Vaida s-au impus, la capătul unui meci dramatic, în care au revenit de la 0-1 la seturi, cu scorul de 2-1 (15-21, 21-13, 16-14).
În semifinale, sătmărencele au învins cu scorul de 2-1 (22-24, 21-14, 15-6) cuplul sloven Jancar/ Kotnik, iar în marea finală au fost învinse de principalele favorite, nemţoaicele Kim Behrens şi Anni Schumacher cu scorul de 2-1 (16-21, 21-17, 15-10).

Media

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii