Voleibalistele de la CSM Satu Mare au început cu dreptul noul sezon

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Echipa de volei feminin din cadrul CSM Satu Mare a început cu dreptul sezonul 2016-2017 din Divizia A2, Seria Vest.
Sătmărencele antrenate de Ovidiu Groza au câștigat meciul din prima etapă jucat în deplasare la Medicina Târgu Mureș cu scorul de 3-2.
A fost un meci câștigat destul de greu de fetele noastre deoarece, după cum ne-a declarat antrenorul Groza, sătmărencele și-au făcut singure meciul greu. După ce au câștigat primele două seturi fără probleme, voleibalistele de la CSM s-au văzut prea repede câștigătoare, iar gazdele de la Medicina au profitat și au revenit în meci câștigând seturile trei și patru. În setul decisiv, echipa noastră s-a concentrat și a reușit să câștige cu scorul de 15-12 trecându-și astfel în cont prima victorie din acest sezon și în același timp o revanșă luată după înfrângerea cu 3-1 din sezonul trecut.
În etapa a II-a a Campionatului național de volei, Divizia A2, seria Vest, CSM Satu Mare va juca pe teren propriu contra echipei CSU Oradea.
  • ”Fetele au fost extraordinare astăzi, iar dacă nu se credeau învingătoare după setul doi, poate nu ajungeam să câștigăm în setul decisiv. Important este că până la urmă totul a ieşit bine și sunt mulţumit de evoluția fetelor”, a declarat pentru Sportul Sătmărean Ovidiu Groza.
CSU Medicina Târgu Mureş 2 – 3 CSM Satu Mare (17-25, 20-25, 25-23, 25-17, 12-15)
CSM Satu Mare: Raluca Popescu, Alexandra Molnar, Angelica Podină, Nikoleta Pop, Natalia Acs, Daiana Tocari, Andreea Maxim, Maricarmen Manolache, Adelina Manolache, Karla Varga, Alexandra Vădan, Denisa Năstruţ.
Antrenor: Ovidiu Groza.

Rezultatele înregistrate în Divizia A2, Seria Vest, etapa I:
CSU Medicina Tg. Mureş 2 – 3 CSM Satu Mare 2-3
CSU Oradea 0 – 3 Provolei Arad 0-3
Poli Timişoara 1 – 3 Agroland Timişoara 1-3
CSU Cluj a stat.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii