Imprimă această pagină
Rezultate excelente în anul 2017 pentru judoka de la CSM-CS Fușle Security Foto: Sportul Sătmărean

Rezultate excelente în anul 2017 pentru judoka de la CSM-CS Fușle Security

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Ca de obicei, la sfârşit de an conducerea CSM-CS Fușle Security şi-a premiat cei mai buni judoka din anul 2017, într-o gală desfăşurată în această seară la Restaurantul Hotelui Aurora din Satu Mare.
La festivitate au participat antrenorii şi mai mulţi sportivi care au obţinut rezultate bune în acest an calendaristic, dar şi diferiţi invitaţi, colaboratori care au fost alături de sportivii sătmăreni. În acest an, sportivii antrenați de Marian Halas și Vasile Fușle au obținut 14 medalii la campionatele naționale și numeroase medalii și cupe la turnee internaționale, iar pentru anul 2018 își doresc să obțină cât mai multe medalii la Finala Campionatului Național de Judo de copii U15 ce va fi organizată în premieră la Satu Mare.
  • "Ne aflăm la sfârșit de an competițional și la sfârșit de an calendaristic. Este momentul în care tragem linie și vedem dacă bilanțul este unul bun sau putea fi unul mai bun. Pot să spun că sunt mulțumit de ceea ce au realizat sportivii noștri pe plan național și pe plan internațional. Am reușit cu sportivii noștri care fac judo de 3 ani de zile să adunăm anul acesta peste 14 medalii de la campionatele naționale și numeroase medalii și cupe la turnee internaționale. Sunt mulțumit și sperăm ca în anul 2018 să ne autodepășim și obiectivele pe care ni le propunem să le îndeplinim. Cea mai importantă competiție din 2018 va fi la Satu Mare pentru că Satu Mare în premieră va organiza Finala Campionatului Național de Judo de copii U15 ani și eu cred că e o șansă pentru ca noi să ne afirmăm încă o dată pe plan național cu ceea ce poate Satu Mare în judo la ora actuală. Este o competiție importantă unde sperăm să ne afirmăm și copiii să aibă o prestație cât mai bună. Anul acesta am cucerit peste 14 medalii, avem șanse și la vârste mai mari. Anul acesta am reușit să obținem o medalie de bronz la U21 prin Coț Sebastian și sperăm ca la anul acest sportiv să cucerească titlul și să fie selectat în lotul național", a declarat antrenorul Marian Halas.
Clasamentul sportivilor de la CSM-CS Fușle Security:
1. Pașca Alexandru
2. Coț Sebastian
3. Tătar Denisa
4. Ilie George
5. Pașca Rareș
6. Pașca Giulia
7. Pașca Carina
8. Ilie Antonio
9. Paștiu Paula
10. Marchiș Andreea
Am mai fost premiați: Șter Raul, Codreanu Miguel, Soponar Adrian, Filip Paul, Micaș Adina, Felber Luca, Pașca Nicholas, Leordean Emanuel, Corodan Ionuț, Polgar Dragoș, Ciontoș Carina, Micaș Andreea, Darincs Viki, Leordean Adrian, Ardelean Gabriel, Nicoară Tudor, Cordiș Raul, Rit Alexandru, Șter Alexandru, Halas Serena, Halas Anisia, Petruș Șerban și Costan George.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii