smarald tennis club
Liga 3 | Victorie de moral pentru Unirea Tășnad în amicalul cu Luceafărul Oradea Foto: Sportul Sătmărean

Liga 3 | Victorie de moral pentru Unirea Tășnad în amicalul cu Luceafărul Oradea

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
FC Unirea Tășnad a câștigat meciul amical disputat sâmbătă, la prânz, în compania ocupantei locului 15 din liga secundă, Luceafărul Oradea, cu scorul de 3-2.

Chiar dacă a fost o vreme friguroasă, la jocul disputat pe terenul Unirea din Tășnad au asistat aproape 100 de spectatori, iar aceștia au avut ce vedea, mai ales în prima repriză, când favoriții lor au prestat un joc excelent și au intrat la pauză cu un avantaj de trei goluri.
Tășnădenii au început foarte bine meciul, iar după doar șapte minute, la un atac rapid, Ciul centrează perfect pentru Nemeș care înscrie de la marginea careului de 16 m, iar în minutul 21, același Ciul centrează perfect, însă de această dată pentru Faur, care marchează pentru 2-0. La ultima fază a primei reprize, Nemeș i-a întors serviciul lui Ciul, oferindu-i o centrare perfectă, în centrul careului, de unde Adrian Ciul a înscris și a stabilit scorul pauzei, 3-0.
În repriza secundă antrenorii celor două echipe au făcut mai multe schimbări, iar cei care au marcat au fost orădenii, Neacșa (min. 64) transformând perfect, în vinclu, o lovitură liberă de la 18m, iar în ultimul minut de joc, Feher a închis tabela cu un șut violent de la 20m.

Pentru jocul de sâmbătă, antrenorul Cristian Popa a avut la dispoziție aproape tot lotul, singurii jucători care nu au fost disponibili, fiind răciți, au fost Stanciu și Cubaș. În ultimele 20 minute ale amicalului cu Luceafărul, Popa a introdus în teren un tânăr jucător de la LPS Oradea, Mihai Popa, care s-a aflat în pregătiri cu Unirea și care se pare că va rămâne la Tășnad.
Pentru Luceafărul Oradea au evoluat și foștii jucători ai Olimpiei, Vasile Pop, în prima repriză și Darius Lukacs, în repriza secundă, ambii având evoluții bune.
Pentru echipa pregătită de Cristian Dulca a fost ultimul meci amical înainte de reluarea ligii secunde, programată weekend-ul viitor, însă situația celor de la ASA Târgu Mureş fiind incertă, este posibil să nu joace în prima etapă din 2018.

Meci amical | FC Unirea Tășnad 3 - 2 Luceafărul Oradea (3-0)

Marcatori: Nemeș (min. 7 ), Faur (min. 21), Ciul (min. 45)/Neacșa (min. 64), Feher (min. 90);
Teren: Unirea (Tășnad);
Arbitri: Peter Alin, Iuhas Tiberiu și Ciceu Marian;
FC Unirea Tășnad: Moroz (min. 46, Cherecheș) - Vădan, Palinceac (min. 72, Mario Silaghi), Bălău (min.85, Varga), Berceanu (min. 70, Raul Silaghi), Nemeș, Ciul (min. 80, Chivari), Parnă (min. 88, Chifor), Ștef (min. 46, Szekely), Cădar (min. 64, Imi Nagy), Faur (min. 72, Mihai Popa);
Antrenori: Cristian Popa, Ovidiu Suciu;
Luceafărul Oradea 1: Gudea – Balea, Cr. Oros, A. Tînc, R. Trif, Ţegle, Vasile Pop, A. Dulca, Codoban, Bruno Rocha, V. Rusu;
Luceafărul Oradea 1: Goia – Ban, Mutu, A. Tînc, C. Valies, Feher, Cuc, Neacşa, Darius Lukacs, C. Roşu, Antohi;
Antrenor: Cristian Dulca.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii