Imprimă această pagină
Tinerii jucători de la Olimpia, apreciați și doriți de echipele de tradiție din fotbalul românesc Foto: frf.ro

Tinerii jucători de la Olimpia, apreciați și doriți de echipele de tradiție din fotbalul românesc

Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
Sezonul trecut, în etapa cu numărul 35, Olimpia a intrat în istoria fotbalului românesc, după ce antrenorul Bogdan Andone i-a oferit șansa debutului la vârsta de 15 ani juniorului Alin Văsălie.
Intrat în teren în prelungirile meciului pierdut de ”galben-albaștri” pe terenul Chindiei, scor 0-1, mijlocaşul sătmărenilor a devenit primul jucător născut în 2002 care a evoluat într-un meci de campionat din primele două eşaloane ale fotbalului din România.
Văsălie a stabilit sezonul trecut un nou record de vârstă, fiind cel mai tânăr jucător care a evoluat în sezonul 2016/2017 atât în Liga 2, cât şi în Liga I. În eşalonul secund, vechiul record i-a aparţinut lui Emanuel Dat (Dunărea), intrat pe teren la 15 ani, 7 luni şi 16 zile.
Dacă în urmă cu aproape un an devenea cel mai tânăr jucător care a evoluat în campionatul ligii secunde, ieri, Alin Văsălie a semnat cu Universitatea Cluj, după ce săptămâna trecută și-a reziliat contractul cu Olimpia Satu Mare...
  • ”Alin Văsălie (centru) evoluează pe postul de mijlocaş, iar în luna mai a anului trecut a debutat pentru Olimpia Satu Mare într-o partidă de campionat contra celor de la Chindia Târgoviște la doar 15 ani şi o lună, fiind singurul jucător născut în anul 2002 care a bifat o partidă oficială în eşalonul secund. Îi urăm bun venit în tricoul alb-negru!”, este mesajul echipei U Cluj.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii